Etätekniikan koulutus tasa-arvoista säännöllisillä kursseilla

Etätekniikan koulutus tasa-arvoista säännöllisillä kursseilla

Olipa tarkoitettu insinööritutkinnosta vai insinööritutkinnosta, sinun on asetettava silmäsi oikean tyyppiseen insinöörityöhön ja oikeaan kurssiin, joka vetoaa viihtyvyyteesi. Viimeisin lähestymistapa on erityinen oppiaineeseen etätekniikalla, jota tarvitaan käytännössä, vaikka kaikki tarvittaisiin, ja jos sitä ei tarvita.

Olipa tarkoitettu insinööritutkinnosta vai insinööritutkinnosta, sinun on asetettava silmäsi oikean tyyppiseen insinöörityöhön ja oikeaan kurssiin, joka vetoaa viihtyvyyteesi. Viimeisin lähestymistapa on erityinen oppiaineeseen etätekniikalla, jota tarvitaan käytännössä, kun tahansa, ja jos sinulla ei ole tarpeita edes taistella kotisi, joka on toinen.

Koulutus ja kasvatus – Sukupuolten tasa-arvo

AICTE (Kaikki Intian teknisen koulutuksen neuvosto) ja UGC ovat hyväksyttäviä. Jotkut suosituimmista tekniikan aloista ovat: – mekaaniset, tietotekniikka, tietotekniikka, siviili-, elektroniikka-, sähkö-, instrumentointi-, televiestintä-, ilmailu-, ääni-, muovi-, tekstiili- ja paljon muuta.

Ennen kuin teet päätöksenteon, minkä teknisen korkeakoulun valinnan, kun otetaan huomioon seuraavat tutkimukset, kun otetaan huomioon infrastruktuurin lukeminen, lukujen arvioinnit tehdään, sijoitusmahdollisuudet, kokeelliset ja asiantuntijoiden tiedekunnat, kalustetut tilat, sijainnit, ylimääräiset seuraamukset mahdollisuuksien mukaan kysyä senioreilta, jolloin tämä ainoa saavat insinöörin tutkintoa tai insinööritutkintoa kyseisestä koulutuslaitoksesta. Uraneuvojien auttamisella on liian pitkä matka selvitetään, onko oikea valinta oikea.

Jotkut nimetty, joka on erikoistunut muihin etätekniikan suhteisiin, ja: – Amity etäopistokokoelma, Alagapan yliopisto, Annamalai University (etäopetuksen osasto) Bharathair University – etäopetuksen korkeakoulu, etäisyyden ja avoimen keskus Oppiminen (CDOL) – Jamia Millia Islamia, etätekniikan koulutusohjelma. CDEEP), etäopetuksen laitos Thaparin yliopisto, Indira Gandhin kansallinen avoin yliopisto (IGNOU), Madhya Pradesh Bhoj (avoin) yliopisto (MPBOU), Madurai Kamraj University (Etäkoulutuksen osasto), MIT: etäopetuksen korkeakoulu ja paljon muuta.

Koulutusta tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden

Erityisyyden, korkeasti maksettavien palkkojen ja huipputasoisten työpaikkojen valintamahdollisuuksien tekeminen insinööritutkinnon tai insinööritutkinnon suorittamisen etäsuunnittelulaitoksissa houkuttelevamman ja tuottoisamman. Jos tarvitset käyttäjiä huipputeknologiaa, vastaavia videoneuvotteluita, online-chattia, Internet-verkkoa, virtuaalista laboratoriota, suoratoistovideoita, interaktiivista sisältöä, työharjoittelua ympäröivää CD-levyä ja DVD-levyjen muodostusta, ohjeellista suunnittelua ja paljon muuta.

Käytä parhaiten korkeakoulut ja yliopistot löydettäessä eroa tavanomaisen insinöörintutkintonsa ja insinööritutkintonsa ja etäinsinööritutkinnon tai insinööritutkinnon, joka luodaan parhaiten mahdollisia päivityksiä kurssia esityslistalleen. Mekaaninen lisäys mekaanisen sisäisen konepajatyöntekijöiden merkitykseen mielenkiintoisena osana taloutta, kun jatkuvasti kasvava ulkoistamisteollisuus ja pinnalla oleva kotimarkkinaattori, minkä tahansa siirtyy kauas normaalitaloudesta. kokonaisvaltainen talouteen, kunhan insinöörit vastaavat tahdistimien tehtävät ja ovat eräänlainen koko yhteiskunnan käytettävissä selkäranka. Joten onko kyseessä insinööri tutkinto tai diplomi-diplomi, etätekniikka on toimiva vaihtoehto.